1. İSGForum'a Hoş Geldiniz..
    İSGForum gerçek hayatta 'İş Güvenliği ve Çevre' adına yaşadığınız her şeyi olduğu gibi burada paylaşmanızı, kişilerle iletişim kurmanızı sağlar. Fotoğraf albümü, durum güncelleme, yorum, konu, mesaj vb. şeyleri istediğiniz herkese paylaşabilirsiniz. Üniversite arkadaşlarınızı bulabilir, onları takip edebilir ve onlarla iletişim kurabilirsiniz. Duvarlarına yazarak yorum formatında sohbet edebilirsiniz. İSGForum ile ortamınızı kurabilir, kişilerle fikir - bilgi alışverişi yapabilir ve etkinlikler düzenleyebilirsiniz. İSGForum'un tüm hizmetleri kuruluşundan beri ücretsizdir ve ücretsiz olarak kalacaktır. Daha fazla bilgi için site turumuza katılmak ister misiniz? O zaman buraya tıklayınız :) Giriş yapmak ya da kayıt olmak için .

21 aralık sınavı diyeti

Konusu 'Serbest Kürsü' forumundadır ve Selman Doğan tarafından 2 Aralık 2013 başlatılmıştır.

  1. Selman Doğan Serbest Kürsü

    • Bölüm Yöneticisi
    Sertifika Numarası:
    28982
    Uzmanlık Sınıfı:
    A Sınıfı Uzman
    Firma / Kurum:
    Bireysel Uzman
    21 Aralık Sınavına Girmeden önce aşağıda belirtilen ürünleri tüketmeniz sınavda beyinin çalışmasına yardımcı olacaktır;

    1-Deniz Ürünleri; En başta Hamsi, İstavrit, Palamut, Kalamar,...
    [​IMG]

    2-Mısır Ekmeği
    [​IMG]

    3- Kara Lahana Çorbası;
    [​IMG]

    4- Kabak Tatlısı;
    [​IMG]

    Sınavda faydasını hissedeceksiniz. Özellikle 30 yaş üstü arkadaşlarımız için özel seçilmiştir.
  2. Yasin Çetin İSGforum Üyesi

    Sertifika Numarası:
    46208
    Uzmanlık Sınıfı:
    A Sınıfı Uzman
    sınava kayıt yaptırabilseydik gerisi kolay
  3. corhanakkor İSGforum Üyesi

    Sertifika Numarası:
    35188
    Uzmanlık Sınıfı:
    C Sınıfı Uzman
    bir karadenizli olarak katılıyorum.faydası var
  4. Selman Doğan Serbest Kürsü

    • Bölüm Yöneticisi
    Sertifika Numarası:
    28982
    Uzmanlık Sınıfı:
    A Sınıfı Uzman
    Firma / Kurum:
    Bireysel Uzman

    Hayırdır neden yaptıramıyorsunuz. Ben A sınavına yaptım.
  5. kimya19 İSGforum Üyesi

    Uzmanlık Sınıfı:
    Uzman Adayı
    ayıp olmuyo mu bulan var bulamayan var :(
  6. Erhan Çeliktürk İSGforum Üyesi

    Sertifika Numarası:
    16620
    Uzmanlık Sınıfı:
    A Sınıfı Uzman
    Firma / Kurum:
    Serbest Uzman
    Arkadaşlar ,siz ne yerseniz yiyin , karaciğer gıda maddelerini şekere sentezler ve beyin sadece şeker ve oksijenle beslenir :)
    --- Tekrar yazılan mesaj birleştirildi, 3 Aralık 2013 ---
    Bu nedenle şeker hastalarında hipoglisemi çok tehlikelidir. Hipoglisemide beyin çok kısa sürede şekerden yoksun kalır ve beyin hücreleri ölmeye başlar. Hipoglisemi gelişen hastanın dil altına toz şeker veriniz.Yoksa toparlayamaz.
  7. Kemal Atlıtürk Çeviri Grubu

    • Çeviri Grubu
    Uzmanlık Sınıfı:
    C Sınıfı Uzman
    Ha bunları neredun bulabiriyluk :9
  8. Fatma Kocaer Bölüm Yöneticisi

    • Bölüm Yöneticisi
    • Etkinlik Grubu
    İl Temsilciliği:
    Konya
    Sertifika Numarası:
    13436
    Uzmanlık Sınıfı:
    B Sınıfı Uzman
    bir iç anadolulu olarak bu tarz yemekler bize ters:D şöyle bol yağlı bol etli olacak bize birde bol bol hamur işi:D
  9. Tuncay Aydın Etkinlik Grubu

    • Etkinlik Grubu
    İl Temsilciliği:
    Antalya
    Sertifika Numarası:
    38443
    Uzmanlık Sınıfı:
    A Sınıfı Uzman
    Firma / Kurum:
    KAMU-05070785451
    aynen öyle...şöyle bir konya et tandır olacak...ankara yaprak döner,kaşarlı köfte...
  10. Alper Akpunar Eğitim Grubu Lideri

    • Eğitim Grubu
    İl Temsilciliği:
    Trabzon
    Sertifika Numarası:
    16217
    Uzmanlık Sınıfı:
    C Sınıfı Uzman
    Firma / Kurum:
    Gündoğdu Mobilya (Sümela)
    sonra o kiloyla kalkıp sınava gidene kadar geç kaldınız:))::)
  11. Fatma Kocaer Bölüm Yöneticisi

    • Bölüm Yöneticisi
    • Etkinlik Grubu
    İl Temsilciliği:
    Konya
    Sertifika Numarası:
    13436
    Uzmanlık Sınıfı:
    B Sınıfı Uzman
    bizim burda yemek kültürü böyle ne yapalım alper bey :)yani şimdi bir tepsi su böreğinimi yoksa karalahana çobasınımı tercih edersiniz.:)gerçi hiç yemedim o çorbayıda yani hiç öle otla çöple işimiz olmaz bizim buralarda :)
  12. Alper Akpunar Eğitim Grubu Lideri

    • Eğitim Grubu
    İl Temsilciliği:
    Trabzon
    Sertifika Numarası:
    16217
    Uzmanlık Sınıfı:
    C Sınıfı Uzman
    Firma / Kurum:
    Gündoğdu Mobilya (Sümela)
    bu soğukta dumanı üstünde üüüff ne yenir biliyonmu tabi bilmiyosun:))
  13. Kemal Atlıtürk Çeviri Grubu

    • Çeviri Grubu
    Uzmanlık Sınıfı:
    C Sınıfı Uzman
    olanı var olamayanı var özendirmeyin:)
  14. Alper Güler İSGforum Üyesi

    Sertifika Numarası:
    42722
    Uzmanlık Sınıfı:
    B Sınıfı Uzman
    Firma / Kurum:
    Akyurt Belediyesi
    Tariflrinide verseniz de hanimlara siparis versek
  15. Fatma Kocaer Bölüm Yöneticisi

    • Bölüm Yöneticisi
    • Etkinlik Grubu
    İl Temsilciliği:
    Konya
    Sertifika Numarası:
    13436
    Uzmanlık Sınıfı:
    B Sınıfı Uzman
    su böreğininmi:)
  16. Alper Güler İSGforum Üyesi

    Sertifika Numarası:
    42722
    Uzmanlık Sınıfı:
    B Sınıfı Uzman
    Firma / Kurum:
    Akyurt Belediyesi
    lahana çorbasının:))
  17. Salih ŞENER İSGforum Üyesi

    Sertifika Numarası:
    100394
    Uzmanlık Sınıfı:
    B Sınıfı Uzman
    Firma / Kurum:
    Kamu/NEVŞEHİR
    Kuyruk yağlı, acılı, kuzu etinden Nevşehir Tava yiyen varsa, başka tava tanımaz :)
  18. Alper Güler İSGforum Üyesi

    Sertifika Numarası:
    42722
    Uzmanlık Sınıfı:
    B Sınıfı Uzman
    Firma / Kurum:
    Akyurt Belediyesi
    ya illa memleket ismi girecekse gerci diyetlikten çıktı ama bu iş " ankara kapama" diyorum o zaman
  19. Ahmet A. İSGforum Üyesi

    Sertifika Numarası:
    57070
    Uzmanlık Sınıfı:
    A Sınıfı Uzman
    Firma / Kurum:
    Teknik Öğretmen
    Tantuni ve üzerine künefeye ne dersiniz?