1. İSGForum'a Hoş Geldiniz..
    İSGForum gerçek hayatta 'İş Güvenliği ve Çevre' adına yaşadığınız her şeyi olduğu gibi burada paylaşmanızı, kişilerle iletişim kurmanızı sağlar. Fotoğraf albümü, durum güncelleme, yorum, konu, mesaj vb. şeyleri istediğiniz herkese paylaşabilirsiniz. Üniversite arkadaşlarınızı bulabilir, onları takip edebilir ve onlarla iletişim kurabilirsiniz. Duvarlarına yazarak yorum formatında sohbet edebilirsiniz. İSGForum ile ortamınızı kurabilir, kişilerle fikir - bilgi alışverişi yapabilir ve etkinlikler düzenleyebilirsiniz. İSGForum'un tüm hizmetleri kuruluşundan beri ücretsizdir ve ücretsiz olarak kalacaktır. Daha fazla bilgi için site turumuza katılmak ister misiniz? O zaman buraya tıklayınız :) Giriş yapmak ya da kayıt olmak için .

Apartman risk analizi

Konusu 'Risk Değerlendirmeleri ve Yönetimi' forumundadır ve Can Eroğlu tarafından 21 Kasım 2013 başlatılmıştır.

  1. Can Eroğlu İSGforum Üyesi

    Sertifika Numarası:
    15432
    Uzmanlık Sınıfı:
    C Sınıfı Uzman
    Firma / Kurum:
    Güner Osgb
    Arkadaşlar bir apartman risk analizi için bana geldi ve apartman altında bulunan yemekhaneden dolayı şikayetçiler orayla ilgili bişeyler de yazmamı istiyorlar.Apartmana yapacağım risk analizinde orası için bişeyler yazamayacağımı söyledim ama gidip gördüğümde otoparka atıklarını yığdıklarını ve apartmana inanılmaz bir koku yayıldığına şahit oldum sizce ne yazabilirim orayla alakalı ya da yazabilirmiyim.Şimdiden teşekkür ederim??
  2. mustafa tuncel İSGforum Üyesi

    Uzmanlık Sınıfı:
    C Sınıfı Uzman
    yönetmeliklere bakmanız gerekli sağlık ile ilgili yada atıklarla ilgili bir maddeyi risk analizinize ekleyebilirsiniz .

    Tarım ve köy işlerinden normalde denetlemeye geldiklerinde böyle bir duruma izin vermemeleri ve ceza yazmaları gerekli .
  3. Fatma Kocaer Bölüm Yöneticisi

    • Bölüm Yöneticisi
    • Etkinlik Grubu
    İl Temsilciliği:
    Konya
    Sertifika Numarası:
    13436
    Uzmanlık Sınıfı:
    B Sınıfı Uzman
    zaten apartman için yapılıyorsa aşağıdaki yemekhaneyide kapsar oradan ayrı tutamazsınız meskenleri.komple bina olarak değerlendirecek ve birbirleri ile ilişkilerinide göz önünde bulunduracaksınız.(her ev için yada dükkan için ayrı demiyorum dikkatinizi çekerim).size tavsizyem bina altındaki dükkanlardan yapılmış analizlerini istemeniz.siz yönetim adına yapacağınız için böyle bir hakkınız var (risk değerlendirme yönetmeliğine bakabilirsiniz ilgili madde için şu anda vaktim olmadığımdan ekleyemeyeceğim)sonra bunları genel kullanım için olan riskleri öngörerek değerlendirmenize koyacaksınız.ayrıca sizin öngördüğünüz risk in yemekhanenin yapmam demek gibi bir lüksü yok çünki yönetim adına yapıyorsunuz.hatta size önerim yemekhaneciye durum u izah edin onun da yapılmadıysa onun işinide alın nasıl olsa yapacaksınız.biraz daha kazanmış olursunuz;)
  4. Bedriye Binbaşıoğlu İSGforum Üyesi

    Uzmanlık Sınıfı:
    A Sınıfı Uzman
    Yemekhanedeki atıklarla ilgili bir de Biyolojik Risk Etmenlerini dikkate almanız gerekecek.