1. İSGForum'a Hoş Geldiniz..
    İSGForum gerçek hayatta 'İş Güvenliği ve Çevre' adına yaşadığınız her şeyi olduğu gibi burada paylaşmanızı, kişilerle iletişim kurmanızı sağlar. Fotoğraf albümü, durum güncelleme, yorum, konu, mesaj vb. şeyleri istediğiniz herkese paylaşabilirsiniz. Üniversite arkadaşlarınızı bulabilir, onları takip edebilir ve onlarla iletişim kurabilirsiniz. Duvarlarına yazarak yorum formatında sohbet edebilirsiniz. İSGForum ile ortamınızı kurabilir, kişilerle fikir - bilgi alışverişi yapabilir ve etkinlikler düzenleyebilirsiniz. İSGForum'un tüm hizmetleri kuruluşundan beri ücretsizdir ve ücretsiz olarak kalacaktır. Daha fazla bilgi için site turumuza katılmak ister misiniz? O zaman buraya tıklayınız :) Giriş yapmak ya da kayıt olmak için .

Meyve suyu ve süt işleme tesislerinde iş güvenliği ve dökümanları

Konusu 'Formlar' forumundadır ve efecan tarafından 4 Eylül 2012 başlatılmıştır.

  1. efecan İSGforum Üyesi

    öenmli hususlar;
    1-işletme belgesi var mı?
    2-üretim izni var mı?
    3-sorumlu müdür ve diğer atamalar var mı?
    4-ohsas,kalite ve gıda güvenliği sertifikaları var mı?
    5-hijyen ve sanitasyon
    6-Temizlik ve işyeri düzeni?
    7-gıda güvenliği
    8-proses aşamaları ve risk değerlendirmesi
    9-yasal gerekler nelerdir?
    10-Kalite ve İSG politikası var mı ve uygunmu?
    11-eğitim konuları ve verilecek yasal eğitimler?

    gerisi %70 işletme kontrolü,ön tesbit ve uygunsuzlukların tesbitidir..fatoş hanım..

    Kalite Güvence Belgeleri-örnek firma

    ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi - İzmir
    ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi - Tokat
    ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi - Taşlıçiftlik
    ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi - İzmir
    OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi - İzmir
    OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi - Tokat
    OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi - Taşlıçiftlik
    ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi - İzmir
    ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi - Tokat
    ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi - Taşlıçiftlik
    BRC (İngiliz Perakende Satıcıları Birliği) Gıda Yönetim Sistemi
    BRC (İngiliz Perakende Satıcıları Birliği) Gıda Yönetim Sistemi - İzmir
    BRC (İngiliz Perakende Satıcıları Birliği) Gıda Yönetim Sistemi - Tokat

    FAYDALI LİNKLER
    http://forum.gidagundemi.com/meyve-suyu-uretimi-hijyen-ve-sanitasyon-planidir-t23322.html
    http://forum.gidagundemi.com/forum.php
    http://forum.gidagundemi.com/sektor-ici-bolumler-f180.html
    http://forum.gidagundemi.com/ohsas-18001-f97.html
    http://www.dimes.com.tr/AboutUs.aspx?Page=4
    http://www.alomaliye.com/2009/issagligi_guvenligi_tehlike.htm(TEHLİKELİ GRUB MADDE103)
    http://www.gkgm.gov.tr/mevzuat/kodeks/2000-06.html

    EKTEKİ DOSYALAR
    1-ilkyardım
    2-süt ve süt ürünleri iyi hijyen uygulamaları rehberi
    3-MEYVE KONSERVESĠ ÇEġĠTLERĠ
    4-Santrifüj teknolojileri
    6-gıda el kitabı
    7-Yem Fabrikalarında Hijyen Sorunu ve Zoonoz Hastalıklar
    8-Genel risk değerlendirmesi örnek form
    9-GIDA ÜRETİMİNDE HİJYEN 2
    10-GAYRI SIHHÎ MÜESSESELER İÇİN AÇILIŞ VE ÇALIŞMA RUHSATI ALINMASI
    11-GIDA UYGULAMALARI
    12-PANAGRO ET VE SÜT ENTEGRE TESİSLERİ HİJYEN GİRİŞLERİ EKİPMANLARI ŞARTNAMESİ
    13-İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ,YÖNETİM SİSTEMLERİ VE RİSK DEĞERLENDİRME METODOLOJİLERİ
    14-SÜT HAYVANCILIĞI
    15-KONSERVE ÜRETİMİ 2
    16-MEYVE SUYU ÜRETİMİ VE KULLANIMI
    17-MEYVE KONSERVESİ
    18-OHSAS 18001 SUNUM
    19-İSG DERGİSİ-İSKELET VE KAS HASTALIKLARI
    20-SÜT TESİSİ KURULUŞ VE ORGANİZASYONU
    21-Süt Hayvancılığında Hijyenin Önemi ve Kaliteye Etkileri

    Ekli Dosyalar:

  2. İSGC İSGforum Üyesi

    teşekkürler...emekleriniz çok değerli...
  3. efecan İSGforum Üyesi

  4. bayramali İSGforum Üyesi

    teşekkürler...
  5. teşekkürler
  6. Orhan Yılmaz(2) İSGforum Üyesi

    Uzmanlık Sınıfı:
    C Sınıfı Uzman
    Çok teşekkürler..
  7. Hakan Başaran_ İSGforum Üyesi

    Sertifika Numarası:
    71006
    Uzmanlık Sınıfı:
    B Sınıfı Uzman
    elınde halı hazırda rısk analızı olan varmı? sut ve peynır uretımı hakkında?
  8. Orhan Yılmaz(2) İSGforum Üyesi

    Uzmanlık Sınıfı:
    C Sınıfı Uzman
    Mesajların hepsini rahatsız edici olarak değerlendiren Sayın Ahmet014 acaba rahatsızlık sizde mi var?